Werkgever

Graag zou ik mezelf aan u willen voorstellen. Na het afronden van m’n master studie klinische psychologie aan de Universiteit van Amsterdam in 2005, heb ik binnen verschillende instellingen gewerkt. Zo heb ik ervaring als hoofdbehandelaar  van mensen met zwaardere psychische klachten die multidisciplinair werden behandeld. Ook heb ik vele mensen met mildere klachten individueel begeleid. De meest voorkomende syndromen waar ik mensen voor heb behandeld zijn burn-out, depressie, paniek, trauma en rouwverwerking. Daarnaast heb ik me via intensief onderwijs en ervaring bekwaamd in het geven van relatietherapie. Van al deze ervaringen maak ik gebruik binnen de therapie die ik geef vanuit mijn eigen praktijk: Psychologie Praktijk Weel.

Op basis van mijn ervaringen met burn-out behandelingen kan ik stellen dat ik daarin gespecialiseerd ben. In totaal heb ik ongeveer 150 mensen met burn-out klachten behandeld. Hierdoor weet ik wat er nodig is om deze mensen op een geduldige en effectieve manier te motiveren de balans in hun leven terug te vinden. Enkele clienten hebben na afronding van de behandeling hun ervaring daarvan terug gekoppeld.

Vaak is het zinvol dat er in dit proces zorgvuldig contact wordt gehouden binnen de driehoek cliënt – werkgever – behandelaar. Als deze drie in goed vertrouwen kunnen samen werken, dan is de kans groot dat het werk zo spoedig als dat kan weer wordt hervat. Het is nodig om daar van te voren goede afspraken over te maken. Met deze afspraak begint een burn-out behandeling daarom ook vaak.

Een voordeel van een verwijzing naar Psychologiepraktijk Weel Middelburg is dat mensen binnen een week kunnen beginnen met de behandeling. Bovendien word de kosten van de therapie bij de meeste ziektekosten verzekeraars vergoed vanuit het aanvullende pakket, aangezien ik ben aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg én bij het Register Beroepsbeoefenaars Complementaire Zorg. Verder hoeft er geen eigen risico te worden betaald.

Als u vragen heeft kunt u via telefoon of mail contact met mij opnemen. Mochten een werknemer direct met mij contact willen zoeken, dan kan dat ook op dezelfde manier.