Relatieproblemen

In iedere relatie zijn er momenten dat het goed gaat en momenten dat het wat minder gaat. Als de basis goed is, dan kom je daar meestal wel uit. Helaas is het soms zo dat je het zonder hulp toch niet redt. Of het kan voorkomen dat het steeds meer problematisch gaat om je echt begrepen te voelen, zodat je uit elkaar lijkt te drijven. Ook kan het voorkomen dat door een onaangenaam incident het onderlinge vertrouwen ernstig is beschadigd, waardoor intimiteit nauwelijks nog mogelijk is.

Relatie therapie
Als je merkt dat je er met elkaar of met hulp van vrienden niet uitkomt, dan kan relatietherapie een uitkomst bieden. Daarin wil ik je graag begeleiden. Er zijn al vele 1000-den paren op succesvolle manier geholpen via de therapie waarmee wordt gewerkt: de Emotioneel gerichte therapie.  

Het is via uitgebreid wetenschappelijk onderzoek bewezen dat deze therapie bij veruit de meeste koppels zowel op korte als op lange termijn waardevol is. Toch ligt het succes van deze therapie niet zomaar voor het oprapen. Wel leert ervaring dat het voor veel koppels goed mogelijk is om weer écht tot elkaar te komen als de doorzetting en wil er is om er wat moois van te maken.

Liefde is